
Paste cu sunca, ciuperci si sos alb
Trandafir Olimpia
-
iulie 31, 2017
Edit this post
Ingrediente:
200 grame paste, cantarite nefierte
200 grame sunca
200 grame ciuperci
1 ceapa
2 catei de usturoi
100 ml smantana
50 grame gorgonzola cu mucegai
cascaval
busuioc
sare, piper
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert impreuna cu apa cu sare, separat se taie bucati ceapa, sunca si ciupercile si se pun la calit in putin unt. Cand sunt calite se pune gorgonzola, smantana si usturoiul si se mai lasa 2-3 minute impreuna la fiert. Se adauga putin cascaval la sfarsit, impreuna cu sare si piper, dupa gust.
Se amesteca sosul cu pastele si se orneaza cu bucuioc proaspat.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Niciun comentariu
Trimiteți un comentariu