Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Mesaje de iubire 2017 (SMS de dragoste)

1. Dragostea este ca razboiul. Totul este permis; este usor de inceput, dar greu de dus la bun sfarsit si mai ales, imposibil de uitat.

2. Te iubesc 12 luni dintr-un an! 31 zile dintr-o luna! 60 secunde dintr-o minuta! Si daca ar mai fi vreo secunda, tot pe tine te-as iubi.

3. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita. Cu zambetul tau ma vei invata sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta. Sarutul tau mi-ar darui dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-ar arata ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-ar cuceri inima!

4. Am stat o noapte, sa aud ingerii plangand, asa cum sufletele noastre se cauta in lumea asta atat de mare, asa cum iubirea isi joaca zi de zi un rol imprevizibil astept sa imi simt inima pulsand in palma ta, sufletul tau in pieptul meu si o eternitate de sentimente sa ne apropie.

5. Cand toti imi spuneau ca printul multasteptat nu poate fi decat un vis copilaresc si ar trebui sa renunt la el, eu am continuat sa cred si sa sper. Visele si sperantele mele s-au implinit in sfarsit! Iti multumesc ca ai aparut in viata mea. Te iubesc !

6. Cat de mult te iubesc… nu vei sti niciodata… ai patruns in inima mea fara sa-mi dau seama… astept sa vina ziua aceea cand totul va fi asa cum ne doream…

7. Adevara dragoste nu are nevoie de un final fericit, intrucat adevarata dragoste nu are sfasit.

8. Exista 7 000 000 000 de oameni pe pamant. Si nu stiu de ce iti tot scriu mesaje. Probabil, pentru ca nimeni din cei 6 999 999 999 nu te poate inlocui.




9. Cand ma uitam la cer vedeam doar norii si ploaia ce cadea. Apoi, ai aparut in viata mea si dintr-o data soarele a inceput sa-si faca loc printre nori. Am invatat sa vad din nou cand mi-ai dat inima ta. Mi-ai aratat cum sa iubesc din nou, fara teama. Esti curcubeul din zilele ploioase si rasaritul in zilele senine. Tu esti singura mea dragoste.

10. Cu tine am amestecat atatea zambete cu lacrimi, atatea satisfactii cu greutati, clipe nenumarate dar stranse-n suflet cu grija, simtite si cantarite neincetat si neincetat, la capatul fiecarei clipe, inima mea da mereu acelasi verdict: Te iubesc .......!

11. Ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere si posibilitate ca sa iti demonstrez dragostea mea pentru tine... dar nu cred ca mi-ar ajunge 1000 de vieti ca sa o pot face. Nu stiu cat timp mi-ar trebui ca sa iti multumesc pentru toata fericirea si dragostea care mi-o daruesti.

12. Cand ma gandesc la tine, inima imi bate atat de tare tind sa cred k vrea sa-mi fuga din piept si sa vina langa inima ta... sa-i spuna cat de mult te iubesc !

13. Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot sa-ti spuna despre toata dragostea ce ti-o port in suflet.Esti pentru mine totul...si ceva in plus.Te iubesc ca existi, te iubesc ca ma faci sa sper si sa cred in tine.Te iubesc pentru ca te iubesc.O privire, cred ca ar fi deajuns sa intalegi cat de mult te iubesc si cat de mult am nevoie de tine, de dragostea ta.Foarte sincer iti spun, serios iti repet..."TE IBESC". Dupa cum am spus "numai pentru cei care intaleg ce inseamna cu adevarat cuvantul cu numele "DRAGOSTE""!

14. Departarea nu e decat o forma de a te iubi la fel de intens, de a fi cu tine peste toate drumurile si peste toate devenirile. Si toate apele si muntii dintre noi sunt numai felul meu de a-ti spune te iubesc in fiecare zi.

15. Pana sa te intalnesc, nu credeam ca exista persoane fara de care sa nu pot trai, si tu esti una dintre ele. Ce pot sa-ti spun: Te iubesc si ajunge restul iti arat, nu-ti mai spun.




16. Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant.Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti,iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

17. Am vrut sa aflu ce-i iubirea am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate... am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine.

18. A iubi inseamna a suferi. Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!

19. Din ochii mei caprui curg lacrimi pt tine,din ele acum formez flori albe pt tine si le voi strange intr-un buchet cu fire de vis legate, sa-ti aminteasca ca te iubesc, chiar daca sunt departe...

20. Dragostea este ca lumina soarelui. Ea aduce o stralucire de aur pe fata privitorului său. Și un sentiment cald peste tot corpul lor. Trezește sufletele și deschide ochii. Și când peste ei, lasă miliarde de amintiri mici, numite stele. Pentru a reaminti lumii, că încă există.

21. As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste. As vrea sa iubesc pamantul dar pamantul e negru si rece. As vrea sa iubesc oamenii dar ei sunt rai si invidiosi. Te voi iubi numai pe tine pentru ca si tu ma iubesti.

22. Te iubesc cu ochii, te iubesc cu gura,buzele, cu mainele si atingerea lor.Te iubesc cu trupul meu si caldura lui.Te iubesc cu tot sufletul,pana si ratiunea Te iubeste.




23. Iti multumesc pentru ca existi, iti multumesc pentru ca te-am intalnit, iti multumesc pentru ca te pot iubi...

24. Mi-as dori sa fiu o raza de soare, sa te privesc toata ziua si sa te mangai cu razele mele, sau macar o particica din luna sa-ti veghez somnul si sa-ti mangai chipul drag... dar ma bucur ca sunt OM si astfel ma pot bucura de tine, de mangaierile tale, de sarutarile tale si mai ales de iubirea ta!!!

25. Intr-o noapte o stea m-a intrebat:"De ce nu o lasi daca te face sa plangi?"
I-am raspuns:"Stea,tu ti-ai parasi cerul?"

26. Sunt un politist si te arestez pt ca esti tu. E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea.

27. La bine si la greu, vom cauta si vom gasii toate raspunsurile impreuna, fiecare victorie va fi un motiv sa ne iubim mai mult, fiecare infrangere va fi un alt motiv sa ne iubim si mai mult, si ne vom zambii mereu, caci multi vor plange-n jurul nostru cand vom dorii sa ne-mpartasim fericirea, si multi vor rade cand le vom cauta sprijinul, asa ca ne ramanem noi doi, atat de indragostiti si pretiosi unul pentru celalat incat o lume-ntreaga se pierde-n tacere cand privirile noastre se intalnesc zambind...

28. Iubire, ce simplu cuvant pentru necuprinse intelesuri... n-am puterea sa-ti luminez intreaga lume cu ea, dar ti-o voi asterne mereu la picioare cu un zambet dulce, o privire umeda, o imbratisare tandra, sa-ti fie drumul vietii mai usor si eu mai fericita ca ti-e bine langa mine.

29. Am vrut sa aflu ce-i iubirea am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate... am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine.

30. Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !




31. Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

32. Cand vine noaptea,uita-te pe cer.Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta.Ai incredere,se va indeplini pt ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine!

33.Te-am ales sa te iubesc Ca am sa-ti indeplinesc toate dorintele, o sa am grija de tine. N-am sa las niciodata ca zambetul tau sa dispara de pe chipul tau. In vremuri bune sau grele vom fi intotdeauna impreuna. Asa cum genele nu se despart niciodata de ochi. Tu vei visa, iar eu iti voi implini visele. In caldura arzatoare a soarelui, eu voi fi umbra ta. Iar cand iti va fi frig, iti voi oferii caldura. Cand ploaia te va deranja voi schimba directia norilor.

34. Dintr-o lume plina de flori tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu. La multi ani!

35. Azi ... Nu stiu ce s-a-ntamplat, dar ma simt putin ciudat, m-am trezit cu o simtire, doamne ... sa fie iubire...

36. Multumesc pentru ca visul de neatins este astazi darul de care ma bucur, te iubesc.

37. Pe cerul meu, ai ramas singura stea, in fata mea esti singurul Trandafir frumos, in somnul meu esti singurul vis frumos...

« PREV
NEXT »

26 de comentarii

  1. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI NEVOIE AJUTAȚI-VĂ, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și mi-a abandonat pe mine și pe 2 copii, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui Great Mutaba că el a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a lăsat cealaltă femeie și el sa întors la mine cu atât de multă dragoste și îngrijire. nu voi uita niciodată acest ajutor pe care mi-a dat-o Marele Mutaba pentru mine și pentru copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amatorii înapoi, puteți căuta GREAT MUTABA în căutarea Google, sunt mândru să fiu în mărturia sa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt condilla vincent din SUA, aud cum vorbesc oamenii despre vraja puternica numita DR TAKUTA in ceea ce priveste modul in care isi aduce inapoi ex iubitul, castigand loterie, ramane insarcinata si se casatoreste cu iubitul lor de vis si de asemenea il contactez pentru a ajuta ma arunca o vraja cu privire la fosta mea iubita pe care o iubesc atat de mult incat ma lasat cu 2 ani in urma dar astazi exul meu este inapoi la mine si suntem fericiti casatoriti cu 3 copii si sunt atat de mult fericit pentru ajutorul pe care l-am gasit in tine DR TAKUTA. Eu și familia mea suntem foarte fericiți și trăim acum mari, sunt recunoscător și apreciez munca bună de turnare a vrăjilor. Vă mulțumim și puteți trăi mult pentru a ajuta oamenii în probleme. Emailul său este TAKUTAEGBEDIE@gmail.com și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci când soţul meu că am fost plecat inima rupt atunci am contactat (greatmutaba@ gmail. com) ma ajutat pentru a arunca o vraja de dragoste, care aduce înapoi sotul meu

    RăspundețiȘtergere
  6. numele meu este vihaan, Am auzit pentru a da mărturie despre cum m-am întors soțul meu, ne-am căsătorit de mai mult de 9 ani și am ajuns doi copii. lucrurile mergeau bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. mai tarziu in acea luna nu a mai venit acasa si mi-a spus ca vrea un divort, l-am intrebat ce am facut gresit sa merit asta de la el, tot ceea ce spunea este ca vrea un divort ca ma urca si nu vreau să mă mai vadă în viața lui, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. i-am spus sora mea și ea mi-a spus să contactez o vrăjitoare, nu cred niciodată în toată această vrajă de turnare a unui lucru. Vreau doar să încerc dacă ceva va ieși din ea. ea mi-a dat un contact baba din Africa și mi-a cerut să-l contactez pentru întoarcerea soțului meu la mine, am fost foarte supresor după ce am contactat baba, el mi-a răspuns și am început să vorbim, de-a lungul liniei, baba mi-a spus că soțul meu a fost luat de o altă femeie, că ea a aruncat o vrajă asupra soțului meu din Brazilia, de aceea mă urăște și vrea să ne divorțăm. apoi mi-a spus că trebuie să arunce vraja asupra soțului meu, ceea ce îl va face să se întoarcă la mine și la copii, a făcut cu adevărat să scoată vraja și după o săptămână sotul meu ma sunat și mi-a spus că ar trebui să iert el, a început să-mi cer scuze la telefon și mi-a spus că încă mai mă iubește că nu știe ce se întâmplă cu el care-l face să mă lase pe mine și pe copii.
    așa se întâmplă din nou, iar acum familia mea este fericită din nou astăzi. vă mulțumesc atât de mult MR EGBO pentru ceea ce ați făcut pentru mine nu ar fi fost nimic astăzi, dacă nu pentru vraja dvs. mare. Vreau ca toti prietenii mei care trec prin toate aceste probleme de dragoste sa-si recapete sotul, sotia sau fostul iubit si prietena sa contacteze prin aceasta adresa de mail privata (dregbosolutioncenter@gmail.com) si problema ta va fi rezolvata fără întârziere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost, de asemenea, dezamăgit, dar după ce am contactat (greatmutaba @ gmail. com) iubitul meu a venit înapoi

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua numele meu este Frankie Ellie Vreau sa multumesc dr. Sacre pentru ceea ce a facut in viata mea recent iubitul meu care sa despartit cu mine acum 2 luni s-au intors la mine tuturor datorita lui dr sacre pentru munca minunata pe care a facut-o in viata mea , eu sunt atât de fericit cu el, dacă aveți nevoie este de ajutor el poate aduce înapoi pe tine iubit în termen de 24hours puteți să-l contectați pe e-mail sacretempleofpower@gmail.com sau apelați / ce-lapo el +2348159768201

    RăspundețiȘtergere
  9. Save Your Relationship and Get Your Ex Boyfriend/Girlfriend Back!contact: covenantsolutiontemple@gmail.com is certainly the best spell caster online and his result is 100% guarantee.
    My Name jenny cloud form California,USA. After 12years of marriage, my husband and i has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to Texas to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Covenant can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me. 18 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before, All thanks to Dr Covenant, he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr.covenant real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact
    WhatsApp: +2349057353987 ,
    Email: covenantsolutiontemple@gmail.com,
    Website:https://covenantspelltemple.blogspot.com .

    RăspundețiȘtergere

  10. Nu am crezut niciodată că există încă putere în vrajă până când am găsit un vrăjitor mare care mă ajută cu numerele mele norocoase pe care le-am folosit în câștigarea loteriei de milioane de euro, acel om a ajutat atât de mulți oameni în moduri diferite , am fost atât de norocoasă să găsesc acești mari doctori. Împărtășesc aceste mărturii spectatorilor acolo, pentru că l-am găsit și pe internet de la cineva pe care îl ajutat odată să câștige potul Euro Jack dacă ai nevoie de ajutorul lui aici este adresa lui de email AKHIGBESPELLHOME@GMAIL.COM
    pentru o comunicare ușoară, puteți ajunge la el prin e-mailul său
    ceasapp +2349035428122

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt Tamara Paytan. Când am descoperit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Isikolo, cum a ajutat mulți oameni să-și ia iubitorii și casele sparte, i-am contactat prin adresa de e-mail Dr Isikolospellcaster@gmail.com pentru că eram absolut disperată să adu-mi soția înapoi. Viața fără soția mea a fost o adevărată dezordine pentru mine și copiii mei. Am vrut o schimbare dramatică și am crezut că magia ar putea fi soluția. După discutarea rezoluției cu doctorul imesagbor, mi-a dat speranță că îmi va recupera căsnicia. M-am simțit încrezător că îmi va face soția să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ce a făcut acest mare spioncaster pentru mine, ajutorul lui este neprețuit! Nu știu ce aș fi făcut fără Dr. Isikolo, își face treaba așa de bine că este organizat și foarte funcțional, cred că este cel mai bun vrăjitor care mă pot baza atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, că vrăjile lui au lucrat, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe dr. isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 și vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru tine

    RăspundețiȘtergere
  12. N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle complet. Sunt atat de fericit. Doctorul Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la câștigarea loteriei la locul de muncă. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo. Mulțumesc mult, sunt atât de recunoscător pentru că mi-ai salvat viața.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună tuturor!!! Numele meu este Monica, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o înapoi, care m-a lăsat timp de 7 ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani pentru ca il iubesc foarte mult (Donald), am dat peste o marturie pe care un organism le-a dat online cum a reusit sa-si recupereze iubitul in ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei afară care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice probleme de viață, aceasta este ocazia să-ți dai iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele, i-am promis că îi voi împărtăși numele pe Internet pentru ca oamenii să știe despre el. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445

    RăspundețiȘtergere
  14. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Mary Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare castel de vraja care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduga sotul meu inapoi si o vraja pentru mine sa fiu promovat la biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu a plecat timp de 11 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, acum sunt Manager al firmei mele de astăzi din cauza doctorului Ogundele, am primit detaliile de contact online de o altă femeie care a fost împărtășind mărturia ei, i-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși munca lui bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi soțul care a plecat timp de 11 ani în mai puțin de 48 de ore, este 100% real și onest. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta să rezolvați 100% și să fiți fericit din nou ca mine. Pentru conversații Chat și Direct de la WhatsApp: +27638836445 .. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Povestea vieții adevărate a lui Nancy Forbes.

    Numele meu este Nancy, locuiesc în Polonia Vreau să împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici pentru ca toți să mă alături mulțumesc marelui om care a adus fericirea în viața mea, soțul meu mi-a lăsat acum 9 ani am fost confuz am căutat ajutor toate în ultima lună am văzut un anunț on-line de către o doamnă din Germania care împărtășea numele doctorului Ogundele, a spus că este o mare vrăjitoare care se întoarce din dragoste pierdută și a revenit la relații și a rezolvat orice fel de problemă, l-am contactat repede să mă ajute, Dr. Ogundele mi-a spus că îmi va aduce soțul care mi-a părăsit acum 9 ani în doar 24 de ore, am fost atât de fericit să aud de la el si dupa asteptarea lui, sotul meu sa intoarce in 24 de ore dupa cum a spus el, i-am spus ca ii voi impartasi numele pe Internet si chiar pe postul de radio, de aceea imi impartasesc numele pentru cei care au nevoie ajutați-l să-l contactați, dacă aveți orice fel de probleme legate de relații, contactați acest om te asigur că doctorul Ogundele va aduce soluții și fericire relațiilor tale pentru că a făcut-o în doar 24 de ore. Iată detaliile sale de contact pentru cei care doresc să-l contacteze. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Orice persoană care dorește să contacteze contactul sau să-i mulțumească pentru că m-a ajutat ar trebui să folosească informațiile de contact pe care le-am furnizat aici, acest om este real și puternic.

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut toată lumea, numele meu este Amanda Vreau să-mi țin promisiunea împărtășind povestea mea aici pe Internet despre modul în care Dr. Ogundele mă ajută cu vraja și mi-a adus soțul pentru mine. Soțul meu ma lăsat de mai bine de 7 ani și m-am dus cu o altă femeie și familia lui nu mi-a plăcut, am suferit și am căutat ajutor peste tot, nimeni nu mi-a putut ajuta până când săptămâna trecută am văzut anunțul doctorului Ogundele pe Internet, împărtășită de o altă doamnă, m-am încurajat să-l contactez pentru ajutor, când i-am contactat primul cuvânt se spune că El mi-a adus fericirea și mi-a făcut soțul să mă iubească pentru totdeauna, așteptam cu nerăbdare să văd care se întâmplă și cu o mare surpriză în următoarele 24 de ore după ce vraja lui care mi-a turnat sotul ma sunat la telefon și m-am rugat să-l iert și să-l accept înapoi, acesta este cel mai mare miracol pe care l-am văzut vreodată în viața mea, i-am spus doctorului Ogundele că voi informa întreaga lume largă și îi voi împărtăși numele în Radio pentru ca oamenii să afle mai multe despre el. De dragul celor care au nevoie de orice fel de probleme de relații de ajutor, problemele legate de viață sau de bani îl contactează astăzi și îl ajută imediat, el fiind real și un om al cuvântului său. contactați-l prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp / Viber: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună, aceasta este o mărturie reală a unui medic vrăjitor care ma ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul meu, care a lăsat pe mine și pe copii timp de 10 luni. Am pierdut toată speranța că logodnicul meu se va întoarce acasă din nou. dacă treceți printr-un timp greu în căsnicia sau relația voastră sau doriți să vă întoarceți Ex. contactați-l pe drjohnsoco@gmail.com sau ceapa +2348147766277

    RăspundețiȘtergere
  18. SALVEAZĂ-ȚI RELAȚIA ȘI EXPUNEREA TĂI EXCURSĂ / FĂRĂ ÎNapoi! CONTACT. VIA CALL WHATSAPP +2348072971407 .. OR.EMAIL .. {Uzealospellhome01@gmail.com solicit.Mă rog tuturor soțului meu să mă divorțeze după ce s-a căsătorit timp de 13 ani și câteva luni și încă îl iubesc, când a făcut divorț de mine l-am dorit înapoi dar el a avut un iubit din partea căsătoriei noastre, după ce m-a divorțat, așa că i-am spus prietenului meu și ea mi-a prezentat o casetă de vrăji din Africa, numită DR UZE, care a aruncat vraja că soțul meu a fost înapoi la mine și acum mă iubește mai mult decât orice în lume îl puteți contacta, de asemenea, pentru a vă ajuta să vă salvați relația sau căsătoria, contactați-l pe e-mail pe {Uzealospellhome01@gmail.com} sau pe whatsapp sau sună numărul +2348072971407 pentru ajutor și el vă va ajuta..Email: {Uzealospellhome01 @ gmail .com} sau îl puteți apela și Whatsapp la +2348072971407 ..

    RăspundețiȘtergere
  19. Viața mea a fost distrusă când soțul meu mi-a trimis ambalaj, după 13 ani suntem împreună. Am fost pierdut și neputincios după ce am încercat atâtea moduri cu soțul meu înapoi la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu m-a sunat, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună că nu a fost nicio problemă să-mi revin soțului, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și reveni soția când l-a lăsat pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până acum și inițial am fost șocat auzind ceva de la seful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a Domnului NOBEL care l-a ajutat să-și revină soția, nu am crezut niciodată că asta va funcționa, dar nu am avut de ales să vin în contact cu spusele pe care le termin, și el mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-mi propună să-i arunc vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pleda că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că era doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc spre locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, în genunchi, soțul meu mi-a cerut iertare că vrea el și copilul înapoi acasă, când i-am dat Domnului NOBEL o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și a lămurit eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a mai făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune că ar trebui să facă ca bărbat fără să râvnesc. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Domnul NOBEL pentru ajutor. Email-ul său este lordnoblespellcaster@hotmail.com sau lordnoblespellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierdute
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de rupere
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
    9) dori?i sa va satisface?i iubitul
    Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Astăzi sunt atât de fericită din cauza ceea ce a făcut dr. Ilekhojie vieții mele. vraja lui este atât de grozavă și rapidă, nu am văzut niciodată într-adevăr un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema pe care nu mă așteptam, am dat peste el pe oameni cu cărți de față, vorbind despre marea sa lucrare de vraja, i-am colectat contactul și am contactat el a răspuns imediat și mă întreabă despre problema mea, îi explic cu lacrimi, mi-a spus să-l contactez, nu ar trebui să-mi fac griji soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat mă întreb ce voi face pentru a-mi aduce soțul înapoi, el mi-a dat instrucțiuni și îi cer numele și imaginea pe care imediat o ascult și o urmăresc, mi-a promis că două zile soțul meu mă va suna să cred despre munca sa, sincer vorbind soțul a sunat, dar mi-e dor de apelurile lui, am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 48 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea se întoarce din nou cu ajutorul doctorului Ilekhojie, mi-a adus înapoi soțul după ce m-a lăsat pentru o altă femeie în altă stare, știi cum se simte când pierzi soțul iubit pentru o altă femeie, faci orice pentru a-l obține înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa lucrare, pentru că astăzi sunt atât de fericită. contactați-l Dacă aveți nevoie de ajutorul lui Prea, ignorați dacă nu. Mulțumesc Dr Ilekhojie, "CONTACTAȚI prin e-mail gethelp05@gmail.com ,, Puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe aplicația Whatsapp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  22. Soția mea m-a părăsit și a plecat în vacanță cu fostul ei iubit și în ultimele 4 luni nu am mai auzit-o și nu am văzut-o. Nu am știut niciodată că voi experimenta o astfel de ruptură cardiacă de la soția mea după 12 ani de căsătorie cu 3 copii. Șeful meu de la serviciu a observat că nu mă mai puteam concentra la stația de lucru așa cum obișnuisem înainte. Mi-a oferit o discuție pentru a discuta cu el și i-am spus prin ce trec. După ce i-am explicat șefului meu, el a replicat lui Lord Zakuza, care este o casă de vrăji. M-am conectat la Lordul Zakuza pe linia sa de WhatsApp la +1 740-573-9483, după ce am vorbit cu șeful meu și mi-a spus că situația mea se va rezolva în 24 de ore cu vraja sa puternică. I-am urmat toate instrucțiunile și am crezut și am avut credință în el. El mi-a pregătit o vraja de dragoste care s-a retras pe soția mea în decurs de 24 de ore și acum, amândoi am trăit bine mai mult decât ne obișnuiam. Nu știu dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, dar aici este linia WhatsApp Lord Zakuza +1 740-573-9483 și adresa de e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă.

    RăspundețiȘtergere
  23. CUM DR ODION MĂ AJUTĂ ÎNTRUCEȘTE-MĂ EX EXITIATOR ÎNAPOI.
    O MULȚUME FĂRĂ MULȚI DE DR ODION PENTRU RESTAURAREA FAPTĂȚII ÎN FAMILIA MEA. Sunt foarte recunoscător dr. ODION pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită 19 ani până când o femeie a venit și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sotul meu. Sunt foarte recunoscător și recunoscător pentru DR ODION. De când a lucrat pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și la copiii noștri, rugându-ne să-l iertăm. Înainte de a contacta DR ODION, soțul meu mă ura în măsura în care nici măcar nu voia să mă mai vadă. Înainte de revenirea soțului meu eram foarte jos, frustrat și singur. Cealaltă femeie era întotdeauna în cale. DR ODION mi-a dezvăluit că această femeie îmi ținea soțul departe și chiar mă făcea să fiu bolnavă. Am găsit DR ODION prin recomandarea unui prieten. La început nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. După consultația DR ODION, mi-a spus că doamna a aruncat o vrajă soțului meu doar pentru a-l păstra doar pentru el și mi-a spus articolele pe care trebuie să le cumpăr. La 2 zile după ce DR ODION și-a aruncat vraja, soțul meu s-a întors la mine în genunchi și a început să mă roage iertare. Sotul meu imi spune si imi arata zilnic cat de mult ma iubeste si chiar vreau sa spun un lucru foarte mare multumiri lui DR ODION. Avem chiar un succes mare de bani. Viața mea despre care am crezut că s-a terminat este acum o viață fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rog, dacă aveți o problemă ca și cum am avut chiar divorț, contactați imediat DR ODION. El îți va schimba viața pentru totdeauna, iar cea mai bună parte este că munca sa nu dăunează nimănui. Contactați-l imediat prin e-mail: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim încă o dată DR ODION pentru marea ta muncă

    RăspundețiȘtergere
  24. CUM DR ODION MĂ AJUTĂ ÎNTRUCEȘTE-MĂ EX EXITIATOR ÎNAPOI.
    O MULȚUME FĂRĂ MULȚI DE DR ODION PENTRU RESTAURAREA FAPTĂȚII ÎN FAMILIA MEA. Sunt foarte recunoscător dr. ODION pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită 19 ani până când o femeie a venit și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sotul meu. Sunt foarte recunoscător și recunoscător pentru DR ODION. De când a lucrat pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și la copiii noștri, rugându-ne să-l iertăm. Înainte de a contacta DR ODION, soțul meu mă ura în măsura în care nici măcar nu voia să mă mai vadă. Înainte de revenirea soțului meu eram foarte jos, frustrat și singur. Cealaltă femeie era întotdeauna în cale. DR ODION mi-a dezvăluit că această femeie îmi ținea soțul departe și chiar mă făcea să fiu bolnavă. Am găsit DR ODION prin recomandarea unui prieten. La început nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. După consultația DR ODION, mi-a spus că doamna a aruncat o vrajă soțului meu doar pentru a-l păstra doar pentru el și mi-a spus articolele pe care trebuie să le cumpăr. La 2 zile după ce DR ODION și-a aruncat vraja, soțul meu s-a întors la mine în genunchi și a început să mă roage iertare. Sotul meu imi spune si imi arata zilnic cat de mult ma iubeste si chiar vreau sa spun un lucru foarte mare multumiri lui DR ODION. Avem chiar un succes mare de bani. Viața mea despre care am crezut că s-a terminat este acum o viață fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rog, dacă aveți o problemă ca și cum am avut chiar divorț, contactați imediat DR ODION. El îți va schimba viața pentru totdeauna, iar cea mai bună parte este că munca sa nu dăunează nimănui. Contactați-l imediat prin e-mail: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim încă o dată DR ODION pentru marea ta muncă

    RăspundețiȘtergere
  25. Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui doctor ODION pentru că mi-a rezolvat căsătoria, după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 6 luni. Nu am crezut niciodată în vraji până când prietenul meu nu m-a prezentat la el. La început, am fost sceptic în legătură cu el, pentru că am auzit multe despre rotile false de vrăji, dar mi-am pus îndoielile în spatele meu, pentru că eram disperat să-mi iau soțul înapoi și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a instruit să fac. Acum, soțul meu se întoarce la doar 48 de ore de la contactul cu el. Trăiesc fericit alături de soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de bani, vrăji de loterie, vrăji de boală E.T.C. Conectați-vă acum cu Doctor ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  26. UN MARE VORGITOR CARE M-A AJUTAT să-mi aduc înapoi fostul meu iubit
    Ce vrăjitor minunat și simplu care mi-a readus bucurie și fericire în viața mea!!! Dau această mărturie pentru că sunt atât de fericită, vreau să-i mulțumesc lui DR WALE pentru munca grozavă pe care a făcut-o în viața mea, El a adus fericirea înapoi în viața mea, n-am crezut niciodată în vrăjitorii până când viața mea s-a prăbușit când iubit de șase ani a decis să renunțe aproape când doream să ne căsătorim. Am avut o astfel de cădere emoțională, în măsura în care nu am putut face nimic rezonabil din nou, după trei luni de durere înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă prezinte la un vrăjitor online numit DR WALE, mă prezint lui DR WALE, un adevărat vrăjitor. . În mai puțin de o săptămână am văzut minuni, iubitul meu s-a întors la mine și viața mea s-a întors exact ca un puzzle finalizat, iar după o lună ne-am căsătorit și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că am pierdut. el pentru totdeauna. Vă mulțumesc, DR WALE, pentru că m-ați ajutat, dar, mai ales, pentru onestitatea și rezultatele rapide și precise. DR WALE contact WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere