Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Check-Out Festival (29-30 aprilie)

Check-Out Festival, primul festival muzical din Timişoara făcut de tineri pentru tineri, vine cu noi surprize pentru fanii muzicii techno şi anunţă prezența unei scene dedicate acestul gen muzical, pe care vor urca artişti precum Luca Agnelli, Lea Dobricic, Luca M, JUST2, Olivian Nour, ABC.

O surpriză aparte pentru publicul timişorean va fi dată de prezenţa pianistului Teo Milea, care va urca pe scenă alături de doi DJ ai grupului ABC- DJ Herck şi DJ Someşan. 
Este a doua oară când Teo Milea susţine un recital de pian acompaniat de grupul ABC, după ce în urmă cu doi ani experimentul a fost un succes, în cadrul unei petreceri susţinute la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad.
Check-Out Festival este primul festival din Timișoara care va aduce laolaltă muzica și creativitatea. Pe lângă concertele susținute de artiști internaţionali şi artiști români, festivalul va promova ingeniozitatea, culoarea, arta. Instalatii urbane, ateliere de creatie, ateliere recreative, sau ateliere artizanale- toate vor aduce pe tapet libertatea artistica a tinerilor din regiune.
Evenimentul ce marchează finalul programului Timişoara-Capitala Tineretului din România, se va desfăşura în perimetrul Aqua Arena Sport, dw la ora 20:00
Mai multe detali click aici
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu