Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Ora Pamantului "Basmul Focului" la Timisoara - 25 martie 2017


Pentru a marca Ora Pământului 2017, municipalitatea timişoreană, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează în Piaţa Libertăţii,sambata,25 martie cu începere de la orele 20.30, spectacolul:“Basmul focului”, cu artiştii de la Amaris Agni, care ştiu să îmblânzească focul.
Amaris Agni sunt o echipă de tineri, pe care pasiunea pentru foc şi pentru jonglat i-a adus împreună, pentru a realiza momente îndrăzneţe şi de neuitat.

Povestea spectacolului are la bază basmul românesc “Balaurul cel cu 7 capete” de Petre Ispirescu. În -ul „Basmul focului”, românașul și fata de împărat vor încerca să-l convingă pe balaur să le aprobe căsătoria. Curajoasă din fire, fata pleacă singură în călătorie spre a convinge creatura focului, însă este răpită de aceasta. Puterea iubirii îl aduce pe românaș alături de viitoarea soție, în încercarea de a o salva. Luptă și dragoste, foc și muzică, oare nunta va fi înfăptuită? Vă invităm să descoperiţi finalul poveştii, sâmbătă, de la ora 20.30, în Piaţa Libertăţii.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu