Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Mesaje de Craciun 2016 (SMS de Craciun 2016)


1.Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

2.Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

3.Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!

4.Sarbatorile de iarna să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.

5.Craciunul ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima.Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit:sper,mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ne aduca pe drumul cel bun,alaturi de cei dragi. CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

6.Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Fii mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul sarbatorii!

7.Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

8.Fie ca lumina Domnului Isus Hristos sa-ti arate calea catre adevar si intelepciune. Acest Craciun face minuni, iar tu esti una dintre ele.

9.Cu colinde de Craciun , va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

10.Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti voi face o urare. Nu stiu exact cum sa o expun …. “sarbatori fericite” suna banal si nu transmite nimic, asa ca o sa-ti urez ca fiecare secunda pe care o petreci, fiecare actiune pe care o faci, fiecare persoana pe care o intalnesti, fiecare zambet pe care-l dai, fiecare lacrima pe care o versi, sa fie din inima si sa te ajute in dobandirea celui mai de pret bun in cautare caruia suntem, constient sau inconstinent, fiecare — fericirea .

11.Cu ocazia sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si fie ca Mos Craciun sa treaca pe la fiecare dintre noi si sa ne aduca ceea ce ne dorim. De asemenea va doresc si un An nou prosper si fie ca in noul an sa va indeplineasca toate dorintele, iar visele sa devina realitate.
Craciun fericit!

12.Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciun.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!! Sper ca mos Craciun  sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .

13.Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

14.Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!

15.
Iisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur.Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn.Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.Lumina Sfanta a marii sarbatori sa iti aduca sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor.CRACIUN FERICIT!

16.Totul este un miracol, totul este o minune, lasă-ţi sufletul deschis căci Crăciunul a sosit!

17.Nasterea Domnului sa iti insenineze viata, pacea Lui sa-ti dea lumina, dragostea Lui sa iti deschida inima, iar mana Lui sa te ocroteasca de tot ce lumea iti ofera, ajutandu-te sa-ti deschizi sufletul pentru El. Hristos s-a nascut!

18.O sarbatoare nu exista fara sarbatorit. Astazi un Fiu ni s-a dat. Isus s-a nascut. Fie ca aceste sarbatori sa iti umple casa dar si inima tie si celor dragi langa care petreci. Craciun Fericit

19.Cu un zambet de lumina, lumea-ntreaga a cucerit. Isus s-a nascut. Craciun fericit!

20.Nasterea Domnului sa iti insenineze viata, pacea Lui sa-ti dea lumina, dragostea Lui sa iti deschida inima, iar mana Lui sa te ocroteasca de tot ce lumea iti ofera, ajutandu-te sa-ti deschizi sufletul pentru El. Hristos s-a nascut!
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu